Условия за ползване

mashinite.com не носи отговорност за публикуваните съдържание, технически характеристики, снимки, видео или цени към наличните обяви, както и за актуалността и достоверността на публикуваните обяви за машини.

Права и задължения

 1. Всеки потребител на mashinite.com може да публикува в основните категории на портала неограничен брой обяви.
 2. Публикуването на обяви с едно и също съдържание НЕ се допуска.
 3. Информация за обратна връзка (email, телефон, уебсайт и др.) се публикуват само в предвидените за това места.
 4. За да може Вашите обяви да бъдат лесно откриваеми, както за търсачките и респективно за потребителите, моля НЕ ПУБЛИКУВАЙТЕ Вашите обяви на латиница!
 5. Задължително е правилното и точно попълване на всички полета във формата за записване на обява. Текстовете и изображенията към всяка обява трябва да отговарят на тематиката на сайта. Текстовете и изображенията в обявите не може да съдържат скрита или явна реклама, освен свързана с предмета на обявата. В противен случай администраторите на сайта си запазват правото за редактиране, променяне на позицията и изтриване на обяви с грешно или неправилно попълнено съдържание или съдържание, неотговарящо на тези изисквания.
 6. Не се допуска публикуване на обяви със заглавия и описания, написани само с ГОЛЕМИ БУКВИ. Такива обяви ще бъдат редактирани или изтривани без предупреждение.
 7. Не се допуска публикуване на обяви с нереални цени. Такива обяви ще бъдат редактирани или изтривани без предупреждение.
 8. Заплатилите публикуване на обява, със статус „TOP" или „VIP" но не спазили изискванията от т.2 нямат право на компенсация.
 9. Обявите на регистрираните потребители се публикуват с информацията от регистрацията.
 10. Порталът mashinite.com има право да деактивира регистрацията на потребители, извършващи системни нарушения на правилата за публикуване на обяви.
 11. Порталът mashinite.com има право да откаже повторно активиране на потребител извършвал системни нарушения на правилата.
 12. Порталът mashinite.com има право да забрани публикуването на обяви от определени телефони, IP-та или е-мейли, от които са извършвани системни нарушения на правилата за публикуване на обяви в mashinite.com.
 13. Публикуващите обяви или друг вид реклама на портала mashinite.com носят изцяло отговорност за нейната вярност. Публикуващите декларират, че в обявите или рекламата не се съдържа подвеждаща информация.
 14. Не се допуска публикуването на обяви с нецензурно и обидно съдържание
 15. Не се допуска публикуването на обяви с импулсни телефони.

Авторско право

Цялото съдържание на този сайт е предмет на авторското право на „ЦНЦ Системс" ЕООД с всички запазени права и законови последици. Вие НЕ можете да копирате, възпроизвеждате (цялостно или частично съдържание), да предавате (по електронен или друг начин), да модифицирате, да свързвате или използвате за каквато и да е публична или търговска цел този сайт без предварително изрично писмено разрешение на „ЦНЦ Системс" ЕООД.

Съдържанието на тези страници е под защитата на действащото законодателство за авторските му права. Всички материали са предназначени само за Ваша лична информация. Използването им извън този смисъл, особено за захранването на бази данни, публикуване или размножаване, е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО.

Снимки и текстове

Използването на снимки и текстове от съдържанието на www.mashinite.com за публикации в печатни и on-line издания е ЗАБРАНЕНО, освен при изрично писмено разрешение от страна на „ЦНЦ Системс" ЕООД.

ТОП ОБЯВИ