marka tescil Машините - Обяви за машини и оборудване

Обяви за машини и оборудване

Здравейте и добре дошли в първия български портал за машини www.mashinite.com- лидер в интернет пазара на машини.

 

www.mashinite.com е първият специализиран интернет портал за машини, който среща търсещите и предлагащите машини в България.

 

Идеята за създаването на портала е продиктувана от нуждата да предоставим на едно място комплексна информация за машини, резервни части и всичко свързано с тях.

В www.mashinite.com можете да търсите и публикувате машини, резервни части за машини, както и цели производствени оборудвания. Постарали сме се да покрием всички индустриални сектори, като даваме на фирмите една перфектна възможност за реализация чрез нас.

 

Като събира информация за налична техника на едно място, www.mashinite.com прави търгуването с употребявана и нова техника по-лесно. Новите възможности, които предлагаме са едно голямо предимство за нашите клиенти.

www.mashinite.com се ангажира с непрекъснатото подобряване на предлаганата услуга, а това ключът към успеха!

 

С идеята да бъдем актуални в това, с което се занимаваме, мнението на потребителя за нас е важно и винаги добре приветствано. Желанието ни е да сме полезни както на големите и вече утвърдени компании, така и на малкия предприемач.

 

Това, с което сме различни:

  • N:1 Портал за машини в България
  • Бързо и лесно публикуване
  • www.mashinite.com предоставя възможността на всеки да публикува НЕОГРАНИЧЕН брой обяви!
  • Осигурява достъп до публикуване на БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ
  • Достъп до актуална информация
  • Готови сме да обсъдим Ваши препоръки или да изслушаме Вашето мнение относно даден казус, с цел подобряване на услугите, които предлагаме!
  • БЕЗПЛАТНО добавяне на Вашата фирма в каталога ни!

www.mashinite.com & RVision Group Ltd

 

New Ribbon
Станете наш партньор

Mashinite.com търси възможности за развитие с партньори при взаимноизгодни условия.

Може да изпращате Вашите въпроси или предложения на: info@mashinite.com

McLaren OTT Помощни вериги за мини товарач Непукаеми вериги за мини челен товарач Гумени вериги за мини багери от McLaren

Продавам спешно Спешни обяви за продажба на машини виж всички Публикуване на обява за продажба на машини пусни и твоята обява тук